Pages

Sunday, 24 May 2015

#FBP2015 : PANGLIMA ATM KENA BENAM

Mungkin anda terkejut apabila Panglima Angkatan Tentera Malaysia (ATM), Jeneral Tan Sri Dato' Sri Zulkifeli Mohd Zin diperlakukan sebegini. Tapi sebenarnya Panglima ATM tersebut mencuba "Massage Chair" di booth IKBN di Puncak KBS Festival Belia Putrajaya 2015 semasa Walkabout beliau diiringi Datuk Jamil bin Salleh, Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan serta Encik Nor Azli bin Mohamad Daud, CEO Festival Belia Putrajaya 2015.Jeneral Tan Sri Dato' Sri Zulkifeli Mohd Zin tidak melepaskan peluang untuk melihat  dan merasai kemeriahan festival yang sedang berlangung di Putrajaya.


Pameran yang melibatkan seluruh IKBN seluruh negara mempamerkan bakat kemahiran pelajar mengikut IKBN masing-masing. 
Sebelum itu beliau meninjau pertunjukkan 4x4 tapak Putrajaya Redah 4x4 yang sedang berlangsung. Beliau sungguh teruja dengan persembahan yang ditunjukkan peserta.
Beliau juga turut singgah di Youth Tourism yang menampilkan kreativiti dan bakat belia seluruh negara ASEAN. Beliau juga sempat meramah mesra dengan peserta-peserta luar negara yang terlibat dan teruja dengan kreativiti dan bakat kesungguhan mereka tunjukkan.

Ja

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...