Pages

Monday, 25 May 2015

#FBP2015 : APABILA KHAIRY DUDUK SEPENTAS DENGAN SEARCH

Persembahan kumpulan lagenda rock tanah air ,  di pentas utama malam tadi sememangnya hebat dan bertenaga serta memukau hampir 10 ribu pengunjung yang hadir di Festival Belia 2015.


6 buah lagu yang dinyanyikan ternyata menarik perhatian pengunjung yang dilihat bernyanyi bersama-sama kumpulan yang dianggotai oleh, Din , Kid, Nasir, Yazid dan Amy.

Antara lagu yang memukau pengunjung di pentas utama ialah,Isi dan Kulit, Pawana , Isabella ,Pelesit Kota, Fantasia Bulan Madu, dan Satu Bangsa dan Satu Arah.

Turut mencuri tumpuan ialah kemunculan Menteri Belia dan Sukan YB Khairy Jamaluddin diatas pentas utama.

Rata-rata pengunjung yang hadir memberi maklum balas yang positif tentang konsert serta pengisian Festival Belia kali ini .

Festival Belia Putrajaya berakhir malam tadi, dengan kehadiran ratusan ribu pengunjung sejak Khamis lalu. Pelbagai aktiviti disusun bagi memastikan ianya mengikut kesesuaian dan citarasa anak muda hari ini.

4 zon diwujudkan dengan tema “Showcase Of Talent”, dimana ianya dipecahkan mengikut konsep Rakan Muda yang telah dijenamakan semula mulai tahun ini.

Terima kasih kepada mereka yang hadir dan semua yang terlibat tahun sama ada secara langsung dan tidak langsung, jumpa lagi tahun hadapan.

Credit : orangmuda.tv

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...