Pages

Tuesday, 30 April 2013

TERKINI!!! Minit Mesyuarat Sahkan RM 2 Juta Dibayar Oleh Pemimpin Politik!!

Selain Azmin Ali, Anwar Ibrahim mempercayai Tian Chua dan Rafizi untuk melaksanakan modus operasi Lahad Datu. Dalam satu Minit Mesyuarat PKR di Petaling Jaya, jelas menunjukkan Pencerobohan di Lahad Datu adalah perancangan Anwar dengan beberapa ahli PKR. 

Minit Mesyuarat tersebut yang kami perolehi kerana Kelalaian atau Kebodohan Tian Chua yang meninggalkan kesan. Salinan Minit Mesyuarat tersebut telah kami berikan kepada pihak kerajaan Malaysia.

Kebetulan Tian Chua dan R. Sivarasa adalah ahli jawatankuasa SUARAM, dan dana yang dihantar oleh Yayasan-Yayasan dan NGO milik George Soros hanya boleh diterima oleh NGO di Malaysia. Wang itu tidak direct kepada Anwar Ibrahim, kerana peraturannya dibuat sebegitu rupa.

Berbeza dengan di Indonesia, George Soros menderma direct kepada NGO Islam Liberal dan Islam Plural. 

Seorang bekas ahli PKR mengesahkan jumlah wang yang dibawa oleh Tian Chua dengan ditemani oleh R. Sivarasa dan seorang ahli PKR Sabah, ialah sebanyak RM2 Juta wang Malaysia. Cek sekeping itu dikhabar di Manila dibawa sendiri oleh Tian Chua kepada wakil Jamalul Kiram dan wakil MNLF, dengan disaksikan oleh R. Sivarasa dan seorang ahli PKR Sabah.

Mereka berjaya menyelesaikan urusan tersebut dalam masa dua hari sahaja. Sungguh cepat. Namun mereka silap besar, kerana Perisikan Filipina telah merakam perbualan mereka, malah mengambil gambar-gambar mereka. 

Apabila kami membaca berita dari Manila bahawa 3 orang ini akan didakwa, kami yakin kerajaan Filipina sudah memberikan bukti-bukti tersebut kepada kerajaan Malaysia, jika tidak tak mungkin Dato Zahid berani mendedahkan tiga orang pengkhianat itu.

Di Malaysia, dua orang peguam yang mewakili dua orang anggota polis di Kunak dan seorang lagi di Tawau menyatakan kepada wakil kami secara tidak sengaja bahawa salah seorang anak guam mereka akan kalah. Bermakna konspirasi memang wujud. Penyaluran maklumat memang berlaku kepada pihak musuh. Kami tidak ingin detailkan kedua-dua kes ini, untuk menghormati peguam-peguam tersebut.

Rangkaian mereka jelas, yakni Anwar memang merencanakan apa yang berlaku di Lahad Datu. Tian Chua melakukan silap besar kerana menjalankan arahan Anwar tanpa berfikir panjang. Hari ini, seperti dilaporkan oleh Utusan Malausia dan Malaysiakini minggu lalu ceramah Tian Chua hanya dihadiri 10 dan tidak sampai 100 orang.

Tian Chua dan R. Sivarasa cuba menipu rakyat Malaysia kononnya kehadiran mereka ke Manila kerana mencari maklumat Amillio di Manila, walhal isu Amillio bukan di Manila tetapi di Mindanao. R. Sivarasa turut berusaha menipu rakyat Malaysia dengan muncul di TV berpangkalan di Singapura kononnya mereka mencari maklumat Amilio.

Seperti biasa Tian Chua akan menafikan semua ini. Soalnya, mampukah Tian Chua menafikan dia pernah bertemu George Soros? Beranikah Tian Chua menafikan isi Minit Mesyuarat mereka di Petaling Jaya itu? Beranikah Tian Chua menafikan semasa di Manila dia tidak pun pergi ke Pejabat Peguam Negara Filipina dan Pejabat Ketua Polis Negara Filipina untuk mencari maklumat Amillio? Beranikah Tian Chua menafikan dia minum di Makati dengan dua orang Filipina?

Sumber

XCLUSIVE : Mengapa Dr Mazlan Ismail Lawan Anwar Ibrahim


Assalamualaikum sahabat-sahabat yang dikasihi.

Setelah lama menyepi maka aku akan ceritakan sebab-sebab Dr Mazlan menentang DSAI. Ramai rakan-rakan yang baik hati, private message aku dan tanya kenapa lawan DSAI. Alhamdulillah cara yang baik dan Islami. Tapi aku terkilan dengan mereka yang secara terbuka menyerang dan mengkritik aku, tag di sana sini.

Kot2 nak PM dulu ka tanya ka, dak pun. Tanpa menyelidik pun sebab kenapa lawan DSAI.

Maka hari ini saya secara terbuka akan menceritakan kenapa kita perlu menentang DSAI. Dr Mazlan telah menggadaikan pekerjaan besar Naib Presiden Telekom Malaysia hanyalah demi menyelamatkan akidah ummat! Anwar Ibrahim membawa bersamanya ideologi yang pelik, bercanggah dengan syarak.

Maka kerana tiada siapa yang sudi untuk menentang beliau, maka Dr Mazlan lah yang menjadi ayam tambatan kepada ummat.

Itu pun masih lagi yang menyerang beliau. Malah rakan-rakan aku dari PAS ada jugak yang taksub tu, kutuk Dr Mazlan, "kata dia ni memang tak suka Anwar lepastu UMNO guna la".. Beradap la sikit.. tak boleh nak husnul zhon langsung.

Orang seperti Anwar Ibrahim tidak layak menjadi pemimpin Pakatan Rakyat, berilah kepimpinan kepada orang baru pulak, pimpinan PAS lagi ramai yang tak menjual agama demi undi. Anwar Ibrahim tidak layak menjadi PM sekiranya PR menang.

Dasar PKR sebagai parti paling banyak bertanding kerusi melebihi PAS,bukan bawa agenda Islam,bukan ada Majlis Syura,bukan dasar Islam pun.Serahkan yang hak kepada mereka yang berhak.

Kepada yang kata kita menentang Anwar sebab kita anti-anwar,itu salah sama sekali! Kita menentang ideologi, dasar mencabar akidah yang dibawanya. Ideologi ini sepanjang masa akan menjadi ancaman buat islam, dan hari ini ideologi ini bertopengkan manusia bernama Anwar Ibrahim.

Persoalannya,siapakah yang sudi menentang beliau dan menjadi katalis dalam tindakan ini?? Dan siapakah yang akan berada di sebelah sana membela tindakan Anwar Ibrahim?

Sesiapa yang ada fikrah Islam yang jelas pasti akan memilih menentang Anwar Ibrahim,bukannya setakat sembang lebat nak buat Islam tapi berdiam diri soal siapa Anwar Ibrahim;  seterusnya membiarkan Dr Mazlan dicaci dihina walaupun perbuatan ini untuk kebaikan Ummat.

Kepada yang kata kita bergabung dengan pihak yang zalim,aku nak habaq orang yang zalim ialah orang yang membiarkan Anwar Ibrahim menjadi pemimpin,membiarkan ummat dirosakkan akidah mereka oleh manusia ini.

Ini bukan soal gabung dengan sesiapa, tapi soal nak halang orang yang tidak layak menjadi pemimpin, ketua di negara kita.Berlambak lagi yang layak,nak pilih orang macam ni buat apa? Jika ada individu yang berakidah sebegini dalam PKR,PAS,bahkan UMNO sekalipun maka semua orang wajib menolak orang ini tanpa kira parti.

Weight bertanding menentang Anwar Ibrahim tidak sama dengan weight menentang ahli biasa PKR. Kerana Anwar Ibrahim pemimpin PR,dan fikrah beliau akan dijadikan dasar negara sekiranya menang negara.

Takpayah cakap banyak.Kami bukan lawan PAS PKR tapi lawan figure yang bernama Anwar Ibrahim.Jangan dok ambik personal.Kawan2 aku yang PAS hampa dok kalut apa,kami bukan lawan PAS. PAS jugak untung kalau Anwar takdak,boleh PAS jadi kuat dalam PR. KALUT SUNGGUH.

Ni aku nak habaq mai,hampa khatam blog yang aku sertakan itu,lepas tu mai lah balun aku dan habaq benda kami buat ni betul atau salah! Tak percaya lagi blog tu,pi jumpa ustaz-ustaz,bagi link blog tu suruh depa baca,dan tanya betui dak tindakan Dr Mazlan lawan Anwar?

Satu lagi,yang dok bubuh kesalahan konon ada ahli UMNO hina Nik Aziz kata kafir la,buat video seks konon Mustafa Ali la,apa kaitan dengan Dr Mazlan? Boleh dak aku kata ahli PAS yang kata ahli UMNO kafir,tu Ustaz Hadi yang salah? Boleh ka? Aku nak bagi cayaq sikit otak jumud tu.

Akhlak ahli UMNO atau ahli PAS yang berjuta-juta orang mana boleh nak sama dengan Dr Mazlan atau Tuan Guru Haji Hadi.Ini tanggungjawab semua untuk dakwah, bukan bubuh kesalahan atas mana-mana pihak.

Buang la sifat taksub tu...Yang dok share sana sini konon Anwar dihina dimaki la dipenjara ditelanjangkan la apa,ya kita kesian kalau benda itu benar ; tapi itu masih tidak menghilangkan kebenaran yang dengan akidah dia ni.

Kalau Anwar jadi pemimpin negara dan dibawa bersamanya ideologi yang pelik dan bercanggah dengan syarak untuk dijadikan polisi negara, siapa nak tanggung? Maka haram untuk kita memilih beliau.

Awat kalau kesian kat dia,dia jadi layak memimpin? Takkan la kriteria layak nak jadi pemimpin itu kena buat orang kesian kat kita.Ni orang yang fikrah Islam yang jelas,dia tak akan biaq orang macam Anwar ni jadi pemimpin.

So something to ponder- pihak mana yang angkat Anwar jadi pemimpin? Parti UMNO ka? Dr Mazlan kena caci maki berkandaq,yang konon 'fikrah jelas' tu diammm ja,biaq kami kena maki.

Hampa sedaq dak kalau Dr Mazlan tak ambik tanggungjawab lawan Anwar dan Anwar menang dalam pilihanraya, dia jadi PM dan jadikan ideologi yang bercanggah islam tu dasar negara, hampa yang undi dia, hampa yang 'fikrah jelas' tu tanggung la dosa sebab mendiamkan kebenaran, seperti firman Allah dalam surah Al Baqarah ayat 42 "Dan janganlah kamu mencampurkan kebenaran dan kebatilan dan jangan kamu sembunyikan kebenaran itu sedang kamu mengetahuinya".

Yang kata Dr Mazlan gila duit la apa, dia tu dah VP TM kot, tak payah susah2 dah cari kerja lain, gaji dah berlambak pun, nak pi turun menghadap caci maki hampa ni buat apa.

Yang pembangkang yang kata Dr Mazlan lapaq kontrak kerajaan lepas pilihanraya, bukankah hampa yang kata Kerajaan BN akan jatuh,oleh itu memang tak cerdik la sapa yang pi bertanding time ni,baik duduk diam2 kat Telekom,takdak caci maki.

Orang dah berkorban jiwa raga hampa dok kutuk Dr Mazlan. Takpala... kami buat demi Islam. Allah jugak yang nak judge kami di akhirat.

Bukannya manusia mana2 yang hina Dr Mazlan tu.. Semoga Allah beri kefahaman Islam kepada semua,kemaafan kepada yang menghina, dan rahmat ke atas rakyat Malaysia. Aaameen inshaAllah.

Wallahua'lam. 

Ahmad Uzair Mazlan 
Anak Dr Mazlan

XCLUSIVE : Gambar-Gambar Yang Buat Anwar Ibrahim dan Salleh Man Meroyan


Ketokohan calon BN Parlimen Permatang Pauh, Dr Mazlan Ismail mula dirasai oleh semua pengundi Permatang Pauh. Perwatakan yang lembut dan warak membuatkan pengundi-pengundi Permatang Pauh mudah menerima beliau. Begitu juga gandingan beliau di DUN Permatang Pasir, Cikgu Anuar Faisal Yahaya.

Sikap calon-calon ini yang mudah mesra dan telah dikenali sebagai anak jati Permatang Pauh lebih memudahkan mereka turun padang menemui pengundi tanpa sebarang halangan.


Dengan tagline " HARAPAN  BARU PERMATANG PAUH  & " UNDILAH ORANG KAMPUNG KITA " menjadi kekuatan calon-calon BN pilihan pengundi Permatang Pauh..Yang pasti, Anwar Ibrahim dan Salleh Man tidak lena tidur malam..







XCLUSIVE : PENDEDAHAN NAMA TENTERA SIBER DAP DALAM RED BEANS ARMY!


Setelah hampir 3 hari membuat pendedahan secara berkala mengenai ‘Red Bean Army’ akhirnya pihak kami menerima email dari seorang individu yang enggan dikenali yangmendedahkan senarai nama pencacai upahan DAP. Malah demi untuk menjaga keselamatan beliau dan orang-orang disekelilingnya pihak kami terpaksa merahsiakan identiti anak muda berbangsa Cina itu yang begitu berani untuk tampil membongkar kebiadapan tentera upahan DAP. 

Menurut individu tersebut hasil maklumat yang diperolehi dari rakan-rakan yang masih berada di dalam kumpulan tersebut serta penelitian dan analisa yang dilakukan hampir 2 tahun, beliau akhirnya dapat menyediakan ‘database’ lengkap mengenai gerakan tersebut. Database tersebut adalah merupakan senarai individu-individu yang menjadi pencacai kepada gerakan ‘bawah tanah’ yang di gerakkan oleh DAP itu. 

Menurut beliau lagi, jumlah senarai nama yang ada di dalam simpanan adalah berjumlah hampir 2,500 tidak termasuk senarai accaunt Facebook dan Gmail palsu yang digunakan untuk menyerang, mengugut, memaki hamun mana-mana individu yang cuba menyokong kerajaan. 

RED Bean Army – mungkin ramai yang tidak pernah mendengar nama tersebut tapi ia adalah organisasi cybertroopers Pakatan Rakyat yang sangat tersusun – menggabungkan pengamal tegar medium popular di Internet seperti Facebook, Twitter selain blog dan portal berita Internet yang dibiayai Pakatan Rakyat seperti Malaysiakini dan Malaysian Insider. 

Laman ini tahu mengenai operasi kumpulan tersebut sudah lama kerana mereka adalah antara kumpulan yang diarahkan DAP dari pusat operasi mereka di Georgetown untuk memantau pergerakan laman ini setiap hari, selain dimaklumkan oleh pemimpin Pakatan Rakyat sendiri. 

Menggunakan beratus-ratus cybertroopers yang dibayar secara bulanan dan tetap sejak 4 tahun lepas, organisasi ini beroperasi 2 pusat utama iaitu di Concorde Hotel, Kuala Lumpur dan KOMTAR, Pulau Pinang. 

Walaupun begitu, kumpulan ini turut mempunyai pejabat operasi di setiap negeri. Dana untuk membiayai operasi kumpulan ini (gaji, sewa dan sebagainya), dibiayai sepenuhnya oleh kerajaan Pulau Pinang dan kerajaan Selangor, dengan julat gaji yang dibayar antara RM 3,000 – RM 8,000 seorang, bergantung kepada kepakaran dalam bidang masing-masing. 

Organisasi ini telah berjaya membantu Pakatan Rakyat dalam banyak perkara berkaitan dengan perang cyber. Menggunakan sepenuhnya medium Internet seperti Facebook dan Twitter (selain blog), mereka telah banyak membantu menyebarkan idea-idea Pakatan Rakyat, disamping membunuh karekter sesiapa juga yang cuba menyerang peribadi pemimpin Pakatan Rakyat dan menyokong BN. 

Laman ini juga ada bukti bahawa operasi kumpulan inilah yang sebenarnya menyebabkan 2 orang penyanyi terkenal Taiwan membatalkan hasrat untuk menghadiri majlis makan malam yang turut dihadiri bintang terkenal antarabangsa, Datuk Seri Michelle Yeoh anjuran BN di Klang minggu sudah. 

Jasa dan kejayaan mereka bagaimanpun sekarang berada dalam bahaya apabila para cybertroopers BN telah dapat menghidu kumpulan ini dan khabarnya akan menggunakan sepenuhnya tempoh seminggu berbaki sebelum hari pengundian untuk ‘menghapuskan’ kumpulan ini. 

Lebih malang lagi, tindakan beberapa bekas anggota Red Bean Army yang berpaling tadah kerana tidak diberi peluang untuk naik dalam DAP, telah memburukkan lagi keadaan. Laman ini mendengar, video mengenai pendedahan oleh salah seorang bekas ‘Jeneral’ Red Bean Army ini akan disebarkan pada bila-bila masa dari sekarang.

Justeru, laman ini menggesa Pakatan Rakyat mengambil tindakan segera bagi mengelakkan aktiviti kumpulan ini terdedah sepenuhnya kerana selain mengganggu perjalanan kempen, ia juga mampu membahayakan setiap anggota terlibat. 

Kalau perlu cari semua yang berpaling tadah tersebut dan buatlah apa yang patut. Exco Kanan Selangor, Ronnie Liu sudah tentu faham apa yang kami maksudkan.

Senarai nama lengkap tersebut akan didedahkan dalam masa terdekat bagi membolehkan pihak berkuasa menjalankan siasatan, memburu serta mengambil tindakan terhadap mereka yang menjadi pencacai aka anjing upahan ini. 

Berikut adalah SEBAHAGIAN senarai account Facebook untuk tatapan semua. 

Cky Cheong 

Ben Seah 

吹水一族 

BlackHeart Xuan 

James Wong 

布衣客 

壮祥 

水蓝 


Nelson Yeap 

Jcf Cyc 

Chuanjun Lim 

马棵斯 (阿歡) 

Isaac Lee Peng Hoi 

AH Kok (阿国) 

Eddy Ong 

Ufo Yong Tat 

Chong Hong Siong 

Johnson Ching 

Ong Wie Kiat 

Alan Tang 

Ruty Pua 

Doreamon Lim 

Jcf Cyc II 

Wei Yang Liu 

Ruby Birdie (Dieforjustin) 

Ah Chao 

Chia Jien (StupidJing) 
http://www.facebook.com/nathanlovenc 

Xiao Bao 
http://www.facebook.com/bao.xiao.

Jimmy Choong 
http://www.facebook.com/jimmy90choong 

Jack Tan Wiragto 
http://www.facebook.com/jacktan.wiragto 

Baki Randy 
http://www.facebook.com/bAkIrAnDyyyy 

Jacky Ong Shin Wei 
http://www.facebook.com/jacky.shinwei 

Bryan Lew 
http://www.facebook.com/si0ng 

Jong Ht 
http://www.facebook.com/jong.ht 

Yeu Dee Kin 
http://www.facebook.com/deekin.yeu 

Dee Loh (Fangdi 芳狄) 
http://www.facebook.com/fangdi.deeloh 

Sawadee Marco 
http://www.facebook.com/marco.kueh 

Kelvin Eu 
http://www.facebook.com/kelvin.eu.9 

MOng Ji (笔友) 
http://www.facebook.com/junwoh8

CHONG 梁铭康 
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001429260580 

Dylan Tan 
http://www.facebook.com/dylan.tan.560 

怨君凉介 (爱吐槽) 
http://www.facebook.com/love.u.944 

Kenj Hin 
http://www.facebook.com/chin.f.hin 

Sean Chew (周智雄) 
http://www.facebook.com/seanchew93 

Alan Ho 
http://www.facebook.com/alan.ho.94009 

Holiday Koh 
http://www.facebook.com/koh.holiday 

Eadweard LeCoultre 
http://www.facebook.com/eadweard.lecoultre 

Ak Ang 
http://www.facebook.com/ak.ang.980 

Gee Pojie Pujibah 
http://www.facebook.com/gee.sham.9 

Liau Yong Siang (勇翔) 
http://www.facebook.com/yongsiang.liau 

Chew Jacky (Dhamapriya) 
http://www.facebook.com/chew.jacky.3 

Vincent Square 
http://www.facebook.com/vincent.square.12 

Marcus Ong 
http://www.facebook.com/marcuselife 

Cheeyau Yap 
http://www.facebook.com/cheeyau.yap 

Emily Wong 
http://www.facebook.com/emily.wong.75 

Mild Seven 
http://www.facebook.com/mild.seven.98 

Jojo Chan 
http://www.facebook.com/jojo.chan.73700136 

Alan Tang 
http://www.facebook.com/alan.tang.5095 

Samc Chen 
http://www.facebook.com/samc.chen 

Billy Chin 
http://www.facebook.com/billy.chin.52 

Peter Har 
http://www.facebook.com/peter.har.7549 

Michael Cheah (谢金宏) 
http://www.facebook.com/michaelcheahnothing1 

Agnes Cheah 
http://www.facebook.com/agnes.cheah.79 

Miko Leong 
http://www.facebook.com/miko.leong.94 

Ken Leong 
http://www.facebook.com/leong7555 

Sim Lim 
http://www.facebook.com/sim.lim.16503 

Cherrie Ong (Bebe) 
http://www.facebook.com/cherrie.ong.9 

Talan Yam 
http://www.facebook.com/talan.yam88 

鄧忠平 
http://www.facebook.com/kgpaya 

Patrick CK Goh (政錁) 
http://www.facebook.com/patrickgck

翔 の旋律 
http://www.facebook.com/i.xteven 

Kok Magatron 
http://www.facebook.com/kok.magatron 

Nelson Tang 
http://www.facebook.com/nelsontang860530 

Jeffrey Lim (林楨凇) 
http://www.facebook.com/jlcs930 

艳李 (海艳) 
http://www.facebook.com/marlee.85 

Jack Toh 
http://www.facebook.com/jacktoh78 

christopher lee 
http://www.facebook.com/christopher.lee.7731 

鄧忠平 
http://www.facebook.com/kgpaya 

Dino Chong 
http://www.facebook.com/dino.chong.7 

Bao Paul 
http://www.facebook.com/bao.paul.718 

Sam Chong 
http://www.facebook.com/sam.chong.37 

Peter Ryan 
http://www.facebook.com/peter.ryan.56884 

Mediacorp Ci Cong (Ong Ci Cong) 
http://www.facebook.com/mediacong 

易一马 
http://www.facebook.com/chaiahkau 

Vincent Leong 
http://www.facebook.com/vincent.leong.790 

Kelvin Keegan 
http://www.facebook.com/OUTDOORKINGS 

步惊云 
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001404322447 

Chew Jacky (Dhamapriya) 
http://www.facebook.com/chew.jacky.3 

Huan Chon Wong 
http://www.facebook.com/kokchuan.wong.5 

Jack Tan Wiragto
http://www.facebook.com/jacktan.wiragto 

Jun Hui
http://www.facebook.com/jun.hui.737 

Kenny Low 
http://www.facebook.com/low.kenny.94 

Alvin Kua (柯文祥) 
http://www.facebook.com/alvin.kua2 

Tay Seng Kee 
http://www.facebook.com/tay.sengkee.1 

Ethan Chew 
http://www.facebook.com/ethan.chew.921 

Jiunn Ye Wang (駿業) 
http://www.facebook.com/JiunnYe 

Efendi Sulaiman 
http://www.facebook.com/efendi.sulaiman.9 

Voter Wan Abdullah 
http://www.facebook.com/VotergetVoters 

Roystan Leow 廖 
http://www.facebook.com/roystan.leow 

Henry EE 
http://www.facebook.com/henry.ee1 

Keng Huei Chew 
http://www.facebook.com/kenghuei 

Ng Eng Kiat 
http://www.facebook.com/ngengkiat 

Patrick Chong (Chin Siong) 
http://www.facebook.com/cyberprinx 

Malcolm Guy 
http://www.facebook.com/malcolm.guy.7 

Kaiye Ong 
http://www.facebook.com/kaiye91 

Chrisolution Power 
http://www.facebook.com/chrisolution 

Tony Eng Choon Oo 
http://www.facebook.com/tony.e.oo 

David Khoo 
http://www.facebook.com/david.khoo.7 

Keith Teo 
http://www.facebook.com/keith.teo.90 

Ken Lim 
http://www.facebook.com/lim.waiken 

David Chin 
http://www.facebook.com/david.chin.503645 

Kean Soon Yap 
http://www.facebook.com/keansoon.yap 

Mca Chua 
http://www.facebook.com/mca.chua.3 

Alex Sum 
http://www.facebook.com/alexsum3 

Shi Jie Pang (偲杰) 
http://www.facebook.com/shijie.pang.3 

Jenny Lee 
http://www.facebook.com/jennyliewlee 

孔明 
http://www.facebook.com/zgkmsd 

Lau Hon Yong 
http://www.facebook.com/lau.honyong 

Daniel Seng 
http://www.facebook.com/daniel.seng.52 

Kevin Chirng 
http://www.facebook.com/kevin.chirng 

Tan Siu Pu 
http://www.facebook.com/tan.siupu 

Kee Latte 
http://www.facebook.com/kee.latte 

Kenson Yeoh 
http://www.facebook.com/kenson1010 

正子天真 
http://www.facebook.com/dong.dian 

红豆彬 (咲咲) 
http://www.facebook.com/cp.aka.saki 

Chong Hong Siong 
http://www.facebook.com/chong.hongsiong 

AH Kok (阿国) 
http://www.facebook.com/cbaobei 

Eddy Ong (Turtle) 
http://www.facebook.com/eddyongb0310 

Ufo Yong Tat 
http://www.facebook.com/UFOlulu 

Leng Wushuang 
http://www.facebook.com/wushuang.leng 

Sim Lim 
https://www.facebook.com/sim.lim.16503 

Sim Lim 
https://www.facebook.com/sim.lim.16503 

Sawadee Marco Chong Ee Han 
https://www.facebook.com/eehan.chong 

Kok Magatron 
http://www.facebook.com/kok.magatron 

Sanc Chen 
https://www.facebook.com/samc.chen 

BIlly Chin 
http://www.facebook.com/kee.latte 

韦世乐 
https://www.facebook.com/sith.master.16 

韦世乐 
https://www.facebook.com/sith.master.16 

玄武 (金碧辉煌) 
https://www.facebook.com/tmk3821 

艳李 (海艳) 
https://www.facebook.com/marlee.85 

Tan Jo Even 
http://www.facebook.com/tan.even 

http://www.facebook.com/angeline.su.50 
https://www.facebook.com/tony.bigtree 
http://www.facebook.com/eva.teh.5 
https://www.facebook.com/Jasminephantagrow
https://www.facebook.com/kokchuan.wong.5 
https://www.facebook.com/tanthiamguan 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000490089582 
https://www.facebook.com/matou.diew 
https://www.facebook.com/nykkwan 
https://www.facebook.com/kenny.tung.395 
https://www.facebook.com/tmk3821 
https://www.facebook.com/billywai.tongseng 
https://www.facebook.com/anthony.yeoh.94 
http://www.facebook.com/marlee.85
https://www.facebook.com/ben.s.chin 
https://www.facebook.com/tengkit.ng 
https://www.facebook.com/agnes.cheah.79 
https://www.facebook.com/KenJiK89 
https://www.facebook.com/iron.cockerel 
https://www.facebook.com/loving.peace.142 
https://www.facebook.com/funkymonkey.babys.3 
http://www.facebook.com/lefroid24 
http://www.facebook.com/fleo.tan?ref=ts&fref=ts 
https://www.facebook.com/hc.goh.14 Sea Hunter 
https://www.facebook.com/menghuat.tan.52 

Julie Minaj 
https://www.facebook.com/julia.minaj.50 

佟宇 
https://www.facebook.com/maxelonkhor 

Ken Mo 
https://www.facebook.com/ken.mo.186 

James Ho C J 
https://www.facebook.com/james.h.cj.5 

Khim Khim Khor 
https://www.facebook.com/khimkhim.khor 

Alan Siew 
https://www.facebook.com/alan.siew.73 

Jeff Chong 
https://www.facebook.com/ckljeff2707 

Wing Jeiky 
https://www.facebook.com/wing.jeiky 

Anr RT 
https://www.facebook.com/andrewyeoh74 

Chow Yl 
https://www.facebook.com/chow.yl.71 

Lee Meng Teck 
https://www.facebook.com/lee.m.teck 

Li Li Wong 
https://www.facebook.com/lili.wong.14 

Koo Hong 
https://www.facebook.com/koo.hong.7 

Kenny Liew 
https://www.facebook.com/kenny.liew.5 

YZ Tong 
https://www.facebook.com/scapegoat14th 

Andrew Lee 
https://www.facebook.com/lsh.andrewlee 

Hong Ling Pang 
https://www.facebook.com/pang.hong 

Sky Liew 
http://www.facebook.com/terrenliew

sumber
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...