Pages

Wednesday, 6 November 2013

MELAYU PULAU PINANG BERI SOKONGAN PENUH PADA DAP

Sudah aku katakan bahawa taktik DAP menakluk Malaysia adalah dengan cara yang disarakan oleh Lee Kuan Yew iaitu golongan Agamawan di Penang perlu dijaga baik-baik oleh orang cina. Lee Kuan Yew yang telah menakluk Singapura sentiasa memberitahu kepada Lim Guan Eng, untuk menakluki negeri Melayu, golongan Agamawan mesti dijaga. 

Ini kerana golongan Agamawan adalah golongan yang berprasangka baik, ditambah pula apabila kita memberi duit bulanan kepada mereka. Mereka akan rasa dihargai. Jadi dengan itu golongan Agamawan ini, akan menyebarkan kepada golongan Muda dan orang ramai tentang kebaikan orang cina yang menjaga mereka. Maka lahirlah satu perasaan percaya dan sayang kepada orang cina. Baru baru ini juga kita menyaksikan bagaiman Teresa Kok cina bukit dan juga Tony Pua masing masing ke tempat Masjid kawasan mereka untuk bersama dalam masjlis Korban iaitu mengedarkan daging korban serta bersama melapah daging lembu. Teo Nie Ching DAP juga pada masa dahulu kerap pergi ke masjid untuk mem-brain-washed minda agamawan.

Di Penang, majoriti Agamawa, Ustaz, Pak Imam, Muaazzin, Ajk masjid semua dibela serta diberi imbuhan duit oleh pemerintahan Lim Guan Eng sehingga sampai ada yang mendoakan Lim Guan Eng pada khutbah jumaat dan menyamakan Lim Guan Eng dengan khalifah Umar Abdul Aziz.

Itulah cara bagaimana dahulu Lee Kuan Yew sewaktu dia merancang dalam penaklukan Singapura satu ketika dahulu dimana dia selalu memakai songkok bila pergi ketempat penduduk Melayu. Dan pada hari ini kita telah lihat secara halus orang cina membuang perkataan jawi dan meletakkan tulisan cina di papan tanda. Dengan alasan mereka membayar cukai, jadi mereka juga punya hak, jika tidak dapat ditukar, mereka akan cakap inilah punca rasis. 

Bukti Teresa Kok dan Tony Pua terlibat dalam Majlis Raya Korban:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=372528826212167&set=a.310615479070169.1073741833.309394262525624&type=3&theater

Bukti Teo Nie Ching DAP kawasan Kulai, Johor berceramah dimasjid:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=338318516299865&set=a.310615479070169.1073741833.309394262525624&type=3&theater

Boikot Barangan Cina DAP

2 comments :

  1. Alangkah bodohnya melayu yang mempercayai akan apa yang dilakukan oleh Guan Eng. Jika pun marahkan pemimpin UMNO namun jangan lah terlalu mempercayai Guan Eng. Jika membaca akan perlembangan parti DAP terang2 dikatakan bahawa DAP mahu menjadikan negara Malaysia seperti Singapore. Mungkin eja pada MALAYSIA pun akan ditukar seperti mana Kuan Yew lakukan. Asal nama Singapora adalah SINGAPURA. Jika kita melihat akan peta lama Singapore akan dieja dengan SINGAPURA. Bergitu sekali pemimpin PAP lakukan untuk membuang apa saja identiti melayu yang ada dinegara mereka. Bergitu juga DAP. DAP adalah bekas sisi PAP. Pemimpin DAP mengangap Kuan Yew adalah bapa kepada tranformasi bagi kaum cina. Segala apa juga yang DAP hendak lakukan maka seharusnya mendapat pertunjuk dari PAP. Segala sistem yang diguna pakai oleh Singapura akan di tranfomasi keatas Malaysia bilamana DAP memegang tampuk pemerintahan negara. Memang untuk ketika ini DAP tidak mempunyai cukup kerusi untuk menang dalam pilihanraya. Namun jika ada orang melayu yang tamak, dendam dan dengki tidak mustahil mereka ini akan menyokong DAP dan membentuk kerajaan. Kini kita dah dapat lihat bilamana PAS berkerjasama dengan DAP dalam PR. Walaupun secara terang2 PAS diperbodohkan oleh pemimpin DAP, namun PAS setia dalam PR. Kesetiaan PAS bukan kerana DAP itu bagus tetapi kerana dendam pemimpin PAS pada pemimpin UMNO. Mungkin ulasan saya ini tidak mempunyai asas yang kukuh untuk DAP mnguasai kerajaan jika PR membentuk kerajaan. Tetapi DAP tahu bilamana untuk menguasai kerajaan jika PR berkuasa. Pada mula DAP akan membenarkan orang melayu untuk menduduki kerusi PM. DAP akan menguasai kuasa bilamana Singapura masuk kedalam Malaysia. DAP akan berkerja keras bagi memastikan Songapura menyertai semula Malaysia. Bila itu menjadi kenyataan maka kerusi orang cina akan bertambah dengan mendadak diparlimen. Ini kerana semua kerusi yang ada diSingapura secara automatik menjadi kerusi parlimen malaysia. Berapa banyak kerusi diparlimen Singapura. Majoriti kerusi itu diduduki oleh kaum cina. Ini lah tektik kotor DAP untuk menguasai politik Malaysia. DAP tidak boleh bersendirian dalam perkara ini. Mahu tidak mahu DAP terpaksa mengunakan PAP bagi menjayakan cita2 politik bangsa cina di Semenanjung Tanah Melayu. Untuk itu orang melayu jangan lah terlalu termakan akan gula2 yang Guan Eng suapkan kepada tok2 imam masjid, sekolah agama dan apa juga yang bersangkutan dengan islam. Ini hanya gula2 untuk mengkaburi mata dan fikiran orang melayu dan islam. DAP TETAP DAP PARTI BANGSA CINA YANG BENCI PADA MELAYU.

    ReplyDelete
  2. org cina tak kan dapat lebih dari 1 pulau selepas sgpore, diorg boleh pindah ke sgpore jika tak mau raja melayu jd org tengah antara kita...ingat tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...