Pages

Thursday, 19 September 2013

PANAS! ABBY ABADI KUTUK WANITA MELAYU!

Teman pun tak taulah apa masalah sebenar Ustazah Segera ni! Kalau kata tak dapat jantan, dah berkahwin pun tapi mulut masih tak boleh dikatup langsung. Asyik mahu mencari salah orang lain dan anggap diri sendiri semua betul belaka! Dosa dan pahala Allah yang tentukan. Jangan lah sampai menghina sesama Islam yang lain.

Jika mahu menuduh, janganlah secara umum, habis semua terpalit! Habis semua kena tuduh termasuk diri yang bercakap! Harus diingat, sikap dan perbuatan manusia boleh berubah daripada jahat kepada baik dan daripada baik kepada jahat. Tidak mustahil hari ini manusia itu berubah dalam apa keadaan pun, akan berubah semula kepada keadaan yang lain.

Tidak mustahil, seseorang Islam akan mati dalam kafir dan tidak mustahil jugalah seseorang kafir akan mati dalam Islam. Jangan terlalu ego bila Abby telah masuk Islam PAS. Tidak ada nas-nas dalam Al-Quran dan hadis yang mengatakan masuk PAS adalah masuk syurga! Kena ingat itu! Jangan jadi taksub bagai perempuan tiada maruah diri! Bodoh tidak boleh diajar..

2 comments :

  1. Ape la bodoh admin. Dedahkan aurat/aib seseorang. Org dh insaf, insaf la. Nk dedahkan aurat dia takpa. Nanti Allah bukak aib kau.

    ReplyDelete
  2. admin ni jantan kot,jantan suka menjatuhkan maruah pompuan insaf seperti abby ni!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...