Pages

Monday, 15 July 2013

TERKINI : Cina Bangsat Alvin dan Vivian Disiasat Polis

Harapan rakyat Malaysia khususnya umat Islam supaya Blogger Seks Cina Bangsat Alvin dan Vivian diambil tindakan wajar masih ditunggu. Selepas SKMM menyiasat Cina Bangsat ini, pihak polis pula mengambil langkah yang sama.

Teman berharap jangan hanya menyiasat dan kemudian senyap seribu bahasa tanpa ada tindakan. Akhirnya fail di KIV untuk menambah koleksi di Pejabat Peguam Negara.

Berita mStar menyebut, selepas disoal siasat lebih sembilan jam oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM), penulis blog seks, Alvin Tan dan Vivian Lee kini disoal siasat oleh pihak polis.

Dua pegawai penyiasat polis tiba di bangunan SKMM pada pukul 9 malam untuk menyoal siasat pasangan berkenaan.

Mereka dijangka akan disoal siasat selama dua jam oleh pihak polis.

Petugas media yang berkumpul menjangkakan pasangan berkenaan akan meninggalkan bangunan tersebut pada pukul 8 malam bagaimanapun, namun hanya melibat kelibat mereka sesekali ketika mereka ke tandas.

Pada kira-kira pukul 9.30 malam, pasangan berkenaan diiringi dengan dua anggota polis dibawa ke satu lokasi yang tidak diketahui.

"Kami telah memohon maaf di Twitter. Kami sangat ikhlas," kata Tan ketika mereka bergerak ke arah kereta.

Khamis lalu, Avlin dan Vivian memuat naik gambar mereka sedang menikmati hidangan dengan kapsyen 'Selamat Berbuka Puasa dengan bak kut teh...wangi enak dan menyelerakan' berserta logo halal.

1 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...