Pages

Wednesday, 5 June 2013

HOT NEWS! Abby Abadi Meroyan Spenda Terkoyak! @abby_abadi112

Sejak penamaan calon-calon PRU13 yang lalu hinggalah ke saat ini, Ustazah SEGERA PAS, Abby Abadi sudah lama tidak meroyan dalam twitternya mahupun dipentas-pentas ceramah. Jika tidak, siang malam menabur fitnah untuk mencuri hati pemimpin-pemimpin PAS supaya namanya tersenarai, namun tidak kesampaian! Bersedihlah seketika! Kesian! Yang paling kesian, tiada satu jantan pun waima dalam PAS sekalipun yang sudi mengambil Abby Abadi sebagai "isteri yang sah" kerana tak tahan dengan mulut becok yang tak ingat dunia itu!

Paling terbaru, Abby Abadi sudah mula balik meroyan untuk mencari kesalahan orang lain. Isu dan cerita spenda Stopa Ali menjadi bahan untuk dipertahankan. Meletakkan kesalahan diatas bahu UMNO menjadi mainan sejak mendapat gelaran "Ustazah" PAS ini. Namun dalam tidak sedar, spenda sendiri pun terkoyak malah lebih teruk daripada itu malahan tiada suatu bukti pun yang dikemukakan oleh Abby Abadi!

Selagi tiada bukti, selagi itu dinamakan fitnah! Teman menasihatkan Abby Abadi cuba bermuhasabah diri dan memohon keampunan dari Allah S.W.T. Sesungguhnya Allah itu maha pengampun dan maha penyayang. Namun fitnah kepada manusia lain, hanya manusia itu sahajalah yang boleh memberi kemaafan. Jangan jadi seperti Syaitan Yang Direjam...Wallahuaqlam..

#NakJadiBaik

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...