Pages

Saturday, 1 June 2013

CINA CELAKA! Hina YDP Agong Tak Ingat Dunia!!!

Apa yang boleh dibuat! Tiada apa-apa tindakan yang boleh diambil atas mana-mana individu berbangsa Cina. Kebal daripada undang-undang. Bangsa Cina adalah raja segala raja di Malaysia. Cina menguasai hampir seluruh ekonomi negara. Cina menguasai hampir seluruh tanah di Malaysia. Bangsa Cina menguasai kesemua bandar-bandar besar dalam negara. Bangsa Cina penentu dasar dalam negara. Melayu apa ada?

Jadi, tidak hairanlah jika bangsa Cina boleh menghina Raja-Raja Melayu waima YDP Agong sekalipun. Tidak hairanlah pelajar Melayu dihina sebagai Melayu Babi oleh Guru berbangsa Cina kerana mereka tahu orang Melayu dan Menteri Melayu tidak berani mengambil tindakan undang-undang ke atas mereka. Mereka tahu kerajaan takut kehilangan undi Cina. Mereka akan guna kuasa undi mereka untuk mengugut kerajaan. Pada hal mereka tidak mengundi kerajaan pun.

#MelayuKenaTipu

6 comments :

  1. sye setuju ngan pdgan awk...kita hnye terus diam n diam...x de tindakan pun dibuat...adakah kuasa melayu semakin hilang di tanah air sendiri...????

    ReplyDelete
  2. ini macam punya cina ingat, lu bapak mari sini mau cari makan, china duduk susah, sini sudah duduk mau tunjuk lu siapa, jangan ingat kita terima lu orang, kalau lu pergi Australia, amerika , eropah boleh ikut itu queen, itu president, nama kasi tukar nama orang putih, sekolah cina tak da,..ingat Malaysia sudah kasi lu orang hidup baik, tak suka kalau system ini boleh pergi lain tempat, china pun tak mau terima lu orang,.

    ReplyDelete
  3. 5 Mei ialah Hari Pengkhiatan Cina terhadap demokrasi Malaysia. Secara sengaja, teratur dan terancang mereka cuba merampas kuasa di sebalik pilihanraya. Mereka tinggalkan MCA dan Gerakan secara total untuk memangkah DAP dan mana-mana sekutunya. Bukankah itu satu komplot? Bukankah itu rasis namanya?

    PAS diperalatkan sepenuhnya untuk pecahkan undi Melayu. Mereka tidak pernah hormat kepada PAS, tidak pernah iktiraf satu pun perjuangan PAS. Yang mereka puji dan samjung ialah dendam kesumat PAS terhadap UMNO. Anwar hanyalah kacang kuda yang akan disumbat ke dalam institusi bila tidak diperlukan lagi.

    ReplyDelete
  4. Ingat menteri yang menjaga media sosial lebih tegas. Rupanya sama jugak....
    Sudahlah.............

    ReplyDelete
  5. tarik kerakyatan halau dari malaysia..kurang hajar

    ReplyDelete
  6. Aku nak tengok dalam waktu terdekat ni tindakan teramat tegas diambil.....kalau tidak......turun jadi menteri. Next GE 14 kita sokong DAP

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...