Pages

Wednesday, 26 June 2013

CELAKA : Sally Yen Bertambah Kurang Ajar Hina Islam

Hinanya agama Islam. Tiada siapa pun yang mahu mempertahankan agama suci Islam. Tindakan penguatkuasa yang lemah menambahkan kekalutan dan menimbulkan keresahan kepada semua penganut agama Islam di negara ini. Jika dibiarkan berleluasa, agama Islam akan dipermain-mainkan sesuka hati oleh penganut agama lain.

Tindakan seorang Cina Bangsat, Sally Yen yang menghina Rasulullah dan agama Islam secara terang-terangan langsung tidak diambil peduli oleh penguasa yang berwajib. Tambahan pula sokongan Ustazah Segera PAS, Abby Abadi terhadap tindakan Cina Bangsat ini menyebabkan Cina Bangsat ini bertambah berani.

Komen terbaru Sally Yen lebih dasyat menghina Islam tanpa dipedulikan langsung oleh penguasa berwajib ataupun pak-pak menteri. Oleh kerana Sally Yen ingin berbangsa Cina, maka tiada tindakan boleh dibuat kerana kekebalan bangsa Cina di negara ini dilindungi oleh pak-pak menteri. Lagi menjadi parah, parti yang mendakwa memperjuangkan Islam, takut untuk bersuara demi menjaga hati rakan sekutu Kristian Cina DAP.

Malang bagi penganut agama Islam di sebuah negara, Islam sebagai agama rasmi. Agama sendiri tidak dapat dipertahankan malahan bangsa sendiri memijak sesama bangsa demi sekelumit wang ringgit yang ditaburkan oleh Cina-Cina Bangsat.

Rakyat masih menunggu apakah tindakan berani yang akan dilakukan oleh pak-pak menteri  dan penguasa yang berwajib atau masih takut saku-saku dipoket sendiri menguncup!

#JihadKeranaAllah

6 comments :

  1. MENTAL PROBLEM...DON'T TALK ABOUT ISLAM IF YOU HAVE NO KNOWLEDGE ABOUT THAT.....AFTER YOU HAVE DO THE DEEP RESEARCH ABOUT ISLAM, COME AND GET FIGHT WITH THE TRUE MUSLIM PERSON. YOU ARE VERY YOUNG..WE'RE MUSLIM NOT KNOW ABOUT YOUR MANY GOD..AND WE'RE CANNOT DEBUT ABOUT YOUR RELIGION BUT WHY U ARE THE VERY VERY VERY YOUNG LADY CAN TALK ABOUT ISLAM...
    DO YOUR RESEARCH ABOUT ISLAM FIRST, AFTER THAT YOU CAN FIGHT WITH US.

    ReplyDelete
  2. Kalau anak melayu buka aurat tempat awam, minum arak, berpegangan tangan, etc pun boleh dikira menghina islam kan? kira melayu bangsat lah, gitu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. me : agama kami mmg bagoihhh ! agama lu yg bodo , tahap gaban lah bodoh lu Sally Yen oii .. ehh.. a.k.a cina bangsat !

      Delete
  3. argh.. tension benar aku dgn kelancangan mulut kafirun nih.. isyarat riot starter dah full on scale.. cinasial mcm ni kalau melayu dah tak sabar, aku nak join sama2 mass murder bangsa sial ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SOKONG!!!!!!!!!!!AKU PUN NAK TURUT SERTA MASS MURDER PUAK PUKA ANAK HARAM NI!!!!!FISABILILLAH

      Delete
  4. Dia mesti diambil tindakan kerana menghina agama islam,dan nabi muhammad,kedua dia patut dibuang daerah,ketiga saya akan mohon doa kecelakaan yg dasyat kpdnya setiap kali selepas solat,keempat kta tak sampai hati nak menghina agama org lain..tlg buka dialog dr zaki ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...