Pages

Monday, 24 June 2013

CELAKA! Cina Bangsat Hina Nabi Muhammad, PDRM Masih Pejam Mata

Dari hari ke hari, penghinaan terhadap Islam makin menjadi-jadi bagai tiada titik noktah. Percubaan demi percubaan golongan Cina Bangsat menghina agama Islam dilihat sebagai satu trend di Malaysia. Bermula dengan menghina lagu Negaraku, Raja-Raja Melayu hinggalah menghina agama Islam. Apatah lagi, pihak yang mempunyai kuasa asyik berdiam diri dan memejamkan mata. Konsep "tangkap dan lepas" pihak yang empunya kuasa hanya menjadikan Cina Bangsat ini menjadi hero dan lebih popular serta mungkin akan menjadi "calon" pilihanraya akan datang.

Pemimpin-pemimpin politik bagai tiada kuku mahu bertindak. "Kecut telor" untuk mengambil tindakan kepada bangsa Cina Bangsat. Demi undi Cina Bangsat, dibiarkan sahaja. Jawatan yang dipuja hanya untuk peribadi semata-mata. Hanya bersuara di dada-dada akhbar demi kepentingan "survival politik" pemilihan yang mendatang. Berdegar-degar di dada-dada akhbar "JANGAN MENJOLOK SARANG TEBUAN" dan "JANGAN CABAR KESABARAN ORANG MELAYU "  "JANGAN CABAR ISLAM" tapi berkokok lah semata-mata seperti ayam bangun mengerakkan manusia sedang tidur. Itu sahaja yang mampu!

Tapi yang lebih memalukan apabila Cina-Cina Bangsat ini akan dibawa berjumpa Perdana Menteri untuk diberi anugerah khas kerana menghina Lagu NegaraKu,  Melayu dan Islam sehingga diberikan pula dana untuk menerbitkan filem-filem untuk sedemikian rupa.

Dunia semakin terbalik apabila penghina disanjung manakala yang dihina menjadi bangsat!

#MelayuSemakinDiBodohkan


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...