Pages

Monday, 3 June 2013

BONGKAR (VIDEO)! Siapa Melissa Gooi Yang Sebenarnya Didedah! @PDRMsia


Tu Dia!Selak punya selak, akhirnya terbongkar juga siapa sebenarnya Melissa Gooi yang menghina YDP Agong tempohari. Dunia ini kecil dan tak lari kemana. Selain sebagai Pengurus Pemasaran di Lancome (Loreal Malaysia), Melissa Gooi pernah berlakon dalam satu cereka pendek "JinnyboyTV's Video  bertajuk Abunden?! bersama teman lelakinya Alan Lok.Manakala pengendali tapak laman sesawang Youtube JinnyboyTV's Video  dikenali sebagai Dan Khoo yang juga individu yang sama mengupload video blackout pada 5 Mei 2013 tempohari. Saling berkait rapat antara mereka., maka tidak hairanlah apa yang berlaku..Apa lagi? Pihak polis boleh ambil tindakan sekaligus!

Ikuti video pembongkaran di https://www.facebook.com/photo.php?v=649078738439799

3 comments :

  1. Assalamualiikum ....kepada orang PAS...baca dulu sejarah. DAP... PAP tu apa...duduk sokong PAS tapi pas bergaul dengan DAP... kiteorang fikir lebih jauh dari anda... bukannya sebab kiteorang suka BN. tapi kiteorang sayangkan Malaysia...kalau Yang dipertuan Agong pun dihinanya. buat apa masih pertahankan mereka ??? Perjuangkan islam...tapi ikut kepala DAP yang sudah jeas kafir....apa motif perjuangan macam tu

    ? bila baca komen anak2 muda melayu yang maki hamun kat bangsa sendiri dan sayangkan bangsa lain yang hina Agong..rasa sedih pula...please buka mata dan fikiran jauh sedikit.

    ReplyDelete
  2. kehancuran malaysia bila bangsa lain cuba untuk cucuk sarang tabuan yg lena di ulik arus pedana..tanpa kite sedari.. fitnah dan tuduh menuduh sudah jadi tren dlam politik malaysia.. just untuk org2 melayu yg taksub dgn pap (dap).. sikit2 meraka cuba bermain dgn perlembagaan serta mengelirukn rakyat..malah stistem yg sudah lame kite amal kn demi keamanan negara cuba di rosak kn oleh segelitir meraka yg mergejar jawatan dari keperluan rakyat.. harus...harusss la melayu bersatu untuk terus kukuh melayu berkuasa.. plzzz la... ingat sejarah.. ingat pengobanan..ingat sape yg mula2 melakukan perubahan dlm malaysia kalau bkn melayu sendiri.. HIDUP UMNO>> berhikmat bersedia bersatu..tanan dlm diri..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...