Pages

Monday, 20 May 2013

HOT NEWS! Azmin Ali Kena Blowjob! Adess!!

Paku dulang paku serpih! Mengata orang dia yang lebih! Itulah pepatah yang sesuai buat Azmin Ali yang tengah meroyan tak dapat menjadi Menteri Besar Selangor. Satu Malaya dah tau siapa sebenarnya Azmin Ali ini. Tak lain tak bukan "Sitanggang" yang kena sumpah jadi batu!
Anak siapalah ni???

Siapa pulak buat naya ni???
Orang kuat Anwar Ibrahim ini sungguh teruja mendakwa UMNO-BN ketandusan calon bermoral untuk menyakinkan rakyat untuk menerajui negara. Mungkin Azmin sudah terlupa atau sengaja buat-buat lupa. Skandal blowjob dalam tandas yang dikaitkan dengan beliau masih lagi belum terjawap. Sekadar penafian dan larikan daripada menjawap persoalan masih tergantung tidak bertali. Alasan "U Ulang I Saman" sudah menjadi mainan untuk menutup semua kebejatan aib dan moral dalam PKR.
ish!ish! Lenanya tidur!!!
Saya tengah tengok TV!!!
Daripada ketua sampailah kebawah, daripada bapak hingga ke anak, PKR penuh dengan skandal moral yang menjijikkan. Bukti bergambar dan video sudah cukup melihatkan kejijikan moral pemimpin-pemimpin dalam PKR. Hanya pencacai sahaja yang percaya bukti video tersebut adalah palsu dan mendakwa diedit oleh UMNO-BN. Walhal, sehebat-hebat dunia perfileman Hollywood, masih lagi gagal mengedit video untuk menyerupai seseorang individu.

Mungkin pencacai-pencacai waima pemimpin dalam PKR telah dipengaruhi dengan filem "The Prestige". 


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...