Pages

Tuesday, 21 May 2013

HOT NEWS! Anwar Habis Kena Terlanjang


Hanya PKR sahaja yang tidak berpuashati dengan keputusan PRU13. Hanya PKR sahaja yang mencanang penipuan Pilihanraya. Hanya PKR sahaja tidak mahu menerima hakikat Barisan Nasional telah dipilih oleh rakyat untuk memerintah negara.

PAS dan DAP mengambil jalan selamat dan telah menerima hakikat bahawa rakyat telah memberi mandat kepada Barisan Nasional. Hanya Anwar Ibrahim dan konco-konconya melaung-laungkan dan melalak ke serata negara tentang kekalahan dan membuat matematik palsu untuk mengelirukan rakyat.

Hakikat sebenar, PAS melihat dari jauh perkembangan tersebut sementara DAP mencari jalan selamat tidak mahu terlibat dalam siri fitnah Anwar Ibrahim kali ini. Anwar Ibrahim sudah bermain dengan api. PAS jauh panggang dari api. DAP hanya cuba mengapi-api.

Jika benar-benar ada penipuan Pilihanraya, kemukakan kepada pengadilan. Berlambak peguam-peguam dalam PKR dan Pakatan Rakyat yang didakwa hebat-hebat belaka. Jangan pandai mahu melalak bagai anjing tak cukup makan tapi habuk pun tarak! Apa lagi ditunggu..

Fikir-fikirkanlah..

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...