Pages

Friday, 3 May 2013

BREAKING NEWS (VIDEO) : Pensyarah UPM Paksa Pelajar Gantung Poster PKR


Sesuatu yang mendukacitakan apabila seorang Pensyarah Universiti tempatan telah memaksa pelajar-pelajar dbawah pengawasannya untuk menurunkan poster BN dan menggantikan dengan poster PKR. Bukti dalam bentuk video ini diperolehi daripada rakaman sulit salah seorang pelajar yang terlibat. Rakaman video menunjukkan pensyarah tersebut mahu mengugut memotong markah pelajar jika gagal melaksanakan tugasan yang diberi. Pensyarah tersebut mengajar dan membawa kumpulan pelajar ini mengantung poster calon PKR dan menurunkan poster BN.

Pensyarah Komunis paksa pelajar gantung poster PKR
Pensyarah itu juga membawa pelajar ke beberapa Bilik Gerakan PKR untuk memaksa pelajar-peljar tersebut menganggtung poster calon PKR. Satu laporan polis juga telah dibuat oleh 15 orang pelajar sebagaimana disiarkan di laman portal MyMahasiswa. Rakaman sulit tersebut telah diserahkan kepada pihak polis sebagai bukti dakwaan mereka.
Inilah muka Pensyarah Gangster yang telah menggugut pelajar tersebut. Teman berharap satu tindakan segera pihak berwajib harus dikenakan terhadap pensyarah ini. Tindakan pensyarah ini bertindak diluar batasan sebagai seorang pensyarah universiti awam dan sekaligus menunjukkan PKR amat terdesak untuk mendapatkan sokongan..

1 comment :

  1. Sure PR tak sound apa2 sebab "rugi" mereka kutuk si criminal ni.. maklumlah pR ni parti yg sanggup buat apa sahaja utk kemenangan undi. UPM dan Kementerian Pengajian Tinggi mesti ambil tindakan atas perbuatan melampau dan tak bertanggungjawab ini..apa lagi dia sepatutnya tidak berperangai seperti ini dlm institusi akademik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...