Pages

Wednesday, 10 April 2013

TERKINI: Pelajar Sekolah Yang Kaki Buli Sudah Dikenalpasti


Polis sedang mencari pelajar-pelajar sekolah SMK Tun Hussein Onn yang memukul dan membuli ketua darjah mereka.. Mohon sebarkan..

Berikut adalah maklumat pembuli di atas yang dikongsikan bersama dalam blog tersebut: 

NAMA : IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH
http://izzatsyafiqloveeffanadheera.blogspot.com/ 
BUKTI : http://imgur.com/gWEINkh
BBPIN : 2A9E01F1
SEKOLAH : SMK TUN HUSSIEN ONN

20 comments :

  1. Bakal jadi penyamun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kata anda.tgk muka pon mcm penyamun..

      Delete
    2. amboi kata-kata tu doa, marilah kita berdoa agar generasi muda seperti ini berubah :D

      Delete
  2. Hantar mereka ke Sabah, budak2 kami akan tolong ajar diorang sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahahahahahaaaa...... betul tu bro.. bg sama aku lah...sadap ne bos d makan budak ne..

      Delete
    2. hahahahahahaha setuju...

      Delete
    3. kalu sabah nah nangis darah pun ko ndak dipeduli..kalu ku jumpa memang ku tibai

      Delete
  3. Bakal mati ditembak! sama ada senjata polis ata gengster!

    ReplyDelete
  4. baik doakan budak ni berubah jadi baik daripada cakap yang bukan2...

    ReplyDelete
  5. Takkan berubah punya,nama pn penyangak

    ReplyDelete
  6. haha.. ORANG BIJAK IALAH ORANG YANG TIDAK MENGGUNAKAN KEKUATAN TETAPI AKAL...

    ReplyDelete
  7. Mmg nk mendapat budak ni......

    ReplyDelete
  8. masuk paper x ne ??

    ReplyDelete
  9. awek dy ade jdi friend aq kt fb.. sebelom kes nie bkn main aq tgk gmbo dyowg pelok2 bgai.. smenjak pkwe dy jdi kes terus ngn dy2 skali ilang.. malu la tu.. pdn mke ko galak sgt.. mke awek dy pown xleh blah la siot.......

    ReplyDelete
  10. Bakal jadi cashier McD xpn Kfc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka dah kena cop, jaga kaunter cashier plak...silap2 kena sebat dgn tray kfc/mcd kt muka...tkar lah...duduk kt blakang skit..basuh ayam kerr..goreng pon jd lah

      Delete
  11. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  12. twitter dia da delete..hahaha..xda teloq pnya budak!!

    ReplyDelete
  13. woww....steady laa budk nie...x pa-2...dpt kt aq mampoih dia nie..meh test separing ngn aq dlu..MUSIBATT

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...