Pages

Wednesday, 10 April 2013

PANAS! Nik Aziz Selak Kain! Adeess!!!!

Adees! Gambar ini teman dapat dari facebook. Tak ada niat untuk fitnah pun. Sebab macai-macai tak ambik gambar Nik Ajis ni masuk wall facebook masing-masing macam gambar Nik Ajis gunting rambut hari tu! Heboh satu dunia! Gambar ini menunjukkan Nik Ajis tengah menyelak kain sebab ada yang tak kena la kot. Nasib baik pakai seluar. Tapi ada benda lain pulak kat kain tu..kehkeh...Entah..gambar menceritakan segala-galanya..No komen...

8 comments :

  1. Sah b*ruk tua ni dah nyanyuk, sib baik ANUwar takde kat situ, mau diterkam......

    ReplyDelete
  2. aku pun penyokong bn...tapi x kan fitnah mcm ni pun korang nk buat..jgn burukkan name umno la wei.....jgn fitnah,dosa wei.....

    ReplyDelete
  3. ish3.........

    ReplyDelete
  4. Gambar2 memalukan ustaz/ulama memang suka sangat disebarkan oleh puak2 yang menderhaka kepada agama - disana sini banyak gambar/video lucah disebarkan berleluasa oleh puak2 pejuang Yahudi ini tanpa dibantah dengan tegas oleh SSSKM.

    ReplyDelete
  5. Gambar macam ne pun jadi cerita ~~~~~ sudah2 lah memburukan sesama muslim ~~~lebih baik bergabung bersama dan membentuk masa depan yang lebik baik insyaalah ~~~~ Saudara kita yang di atas tu ~~~ mengelarkan T.Nik Aziz dengan kata B*ruk Tua sangat2lah tidak sopan ~~~ belajarlah adap berbicara saudara ku ~~~~ Ugama islam dan adap melayu tak pernah mengajar kita cara berbahasa yang demikian ~~~~~

    ReplyDelete
  6. menghina ulamak dosa besar :D budak2 xskolah nh la jadinya..adoii.. :)

    ReplyDelete
  7. kalu rasa web ni nak kekal lama,aku warning admin web nih,jangan sesekali nak hina para pewaris nabi ... ingat !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker,,,babi anjing pukimak babi kepa butoh kepala palat nik aziz jilat bontot babi dap pig..admin jgn takut dgn ugutan mcm nie teruskan dedahkan segala apa org pakatan babi ni buat...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...