Pages

Thursday, 4 April 2013

HOT NEWS! Mansor Pergi China Secara Rahsia Buat Apa ek! Doll la kot!!


Huh! Ini sudah cerita baik! Bagaimana seorang Ketua Menteri tidak tahu menahu  tentang Timbalannya keluar negara urusan rasmi tanpa pengetahuan. Pelik tapi benar. Terbaru, Mansor Othman Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang dalam satu kenyataan akhbar pada Selasa lau, telah berkata bahawa kerajaan negeri telah mengadakan satu lawatan rasmi ke bandar Wuhu China pada tahun 2011. Beliau juga menyebut menandatangani MoU antara kerajaan Pulau Pinang dan Bandar Wuhu, walaupun beliau tidak menunjukkan apabila dokumen itu telah ditandatangani, untuk apa yang beliau sifatkan sebagai "pemindahan dasar" yang tidak melibatkan apa-apa pelaburan dana.

Adalah mustahil Guan Eng tidak mengetahuinya! Pelik..Pelik! Teman difahamkan terdapat prosedur untuk dikuti apabila Mansor mahu membuat perjalanan rasmi ke luar negara. Guan Eng tertidur la kot!

Pemuda Barisan Nasional Pulau Pinang mencabar Guan Eng untuk mendedahkan kertas jawatankuasa eksekutif butiran perjalanan termasuk yang merupakan sebahagian daripada delegasi, kos perjalanan dan objektif lawatan luar negara tersebut.

Guan Eng tak boleh nak sorok-sorok dah nih! Jangan nak bagi alasan bodoh!!!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...