Pages

Sunday, 21 April 2013

BREAKING NEWS: Pengundi Teluk Bahang Halau Calon PKR Balik Pulau

Kejadian kecoh di Pasar Awam Balik   Pulau Pinang. Calon Parlimen PKR dengan calon DUN Teluk Bahang-BAKTHIAR dan Dato Abd Halim Hussein semasa membuat lawatan kempen di sana supaya rakyat melayu sokong Lim Guan Eng dlm PRU ni TERKEJUT BESAR kerana bertembung dengan seorang cikgu yang agak terkenal di Balik Pulau apabila cikgu itu secara tiba-tiba di katakan MEM BRAIN WASH otak-otak pengikut-pengikut PKR kerana diperli menjadi balaci umno tegar walhal cikgu inilah yang mengkempen pada 2008 agar melayu bertukar arah dari umno ke PKR.

Cikgu itu secara lantang MENUNTUT penjelasan tentang apa yang berlaku selama 5 tahun kepada nasib melayu Pulau Pinang semasa melayu menyerahkan nasib mereka pada PKR semasa 2008 hingga 2013. Habis kesemua delegasi PKR Balik Pulau seramai hampair 60 orang itu mati kutu, hilang taring dan tumpul kuku bila berdepan dengan cikgu ni. Dasyat!

Acara yang bermula jam 10 pagi itu sepatutnya dijalankan selama 2 jam harus berada di lokasi itu disingkatkan akibat kena KERIAU dan satu MARKET tu dapat dengar suara cikgu tu BAGAI PETIR HALILINTAR MENERKAM BUMI menghentam Abd Halim Hussein dan Bakhtiar yang mana satu rakyat pun tak kenal kecuali kroni-kroni PKR. 

Maka acara itu ditamatkan awal iaitu sekitar 40 minit sahaja kerana orang-orang PKR MALU BESAR. 

PENGUNDI BALIK PULAU TOLAK PKR!!!

Terima kasih Persatuan Mukabuku Pulau Pinang


4 comments :

 1. Rakyat Malaysia wajar tolak Pakatan Rakyat, dari Anwar Abrahum sampai ke Hadi sampai ke Lim anak beranak. Semua pakat nak tanggong dosa Hadi Awang dgn Anwar Abrahum ka?????

  ReplyDelete
 2. Saya anak tanjng tokong. Tapi ramai lagi anak tg tokong tak sedaq lagi. Sedih sedih

  ReplyDelete
 3. Bukan x sedar, ceramah2 pembangkang penuh dgn tipu daya faktor. Jentera BN perlu menyenarai isu2 di bangkit pembangkang dan risalah jawapan perlu diedar (kadar segera). Terutama undi2 dikampung2 kebanyakkan melayu.

  ReplyDelete
 4. Warga Pulau Pinang23 April 2013 at 01:31

  Kami adik beradik tinggal di luar Pulau Pinang...tak sabar nak memangkah BN...Kita jumpa di Jelutong 5hb ini...k..
  Setiap PRU tetap BN di hati ku.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...