Pages

Friday, 19 April 2013

BONGKAR! TENGOK BAGAIMANA CINA MENGHASUT JANGAN MENGUNDI BN!


Seorang PENGURUS CAWANGAN di sebuah BANK iaitu Bank Hong Leong di Nusa Bestari Skudai Johor Bahru telah mengugut terhadap staf-staf Melayu bawahannya di dalam satu mesyuarat pada 18 April 2013 jam 9 malam supaya memberi undi kepada CALON DAP pada PRU13. Antara ayat yang digunakan oleh PENGURUS CAWANGAN adalah seperti berikut:

“…….THOSE WHO VOTE FOR BN WILL LOSE THEIR JOB, MUST VOTE FOR DAP……” 
(Mereka yang mengundi BN akan kehilangan pekerjaan, mesti mengundi DAP)

Berikutan dengan itu, satu laporan Polis telah dibuat oleh pekerja-pekerja yang berkaitan.

Maklumat PENGURUS CAWANGAN Bank tersebut adalah seperti berikut:

Nama: SYLVIA BANGSA CINA
BRANCH MANAGER HONG LEONG BANK NUSA BISTARI NO 2A JALAN JATI 1 TAMAN NUSA BISTARI JAYA..
NO TEL HP 0137707588
NO TEL OFIS 07-5112826

DAP Belum menang dah mcm ni…..bayangkan bila dah menang Parlimen Gelang Patah……bagaimanakah nasib orang-orang Melayu yang bekerja di bawah orang Cina DAP?

Sila SHARE dan sebarkan maklumat ini.

5 comments :

  1. memang sial cina ni

    ReplyDelete
  2. kalau penulis blog ni takde anak, tlg jgn beranak pinak. nnt makin ramai org bodoh atas bumi ni. apa punya laporan polia lah yg kau bg tu tak sama langsing dgn isi laporan kau ni...jgn lah bodoh sgt kalau ye pon.

    ReplyDelete
  3. Bg laporan yg betul barulah konsisten nk percaya beb

    ReplyDelete
  4. sama ada blogger ni bangang main link tak tengok2 pun, atau originator of the story ada niat nak pekena BN...tau je la kan, blogger BN yang bangang2 ni main paut je la tak tgk content langsung...laporang polis takde kena mengena dgn tajuk langsung...

    jangan jadi bodoh...korang gak yang rugi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...